Nieuws

Bekijk het laatste nieuws over Richelle ter Haak.

Een kleine update!!!

23 februari, 2014 - Ik heb mij al een tijdje niet meer laten zien in de sport wat ik natuurlijk erg jammer vind. 2013 is geen goed jaar voor mij geweest. Na eerst een vrij ernstige rugblessure te hebben overwonnen, sprong er plots een paard op mijn voet wat tot gevolg een gekeusde voet opleverde. Niet lang na dit herstel ben ik eind 2013 geopereerd aan mijn meniscus . Gelukkig gaat het nu weer de goede kant op en samen met mijn fysiotherapeut ben ik hard aan het trainen zodat ik in 2014 weer topfit ben! Tijdens deze periode heb ik heel veel steun en hulp gehad van mijn lieve familie en natuurlijk van de mensen die bij mij op stal werken en helpen. Evelijn, Tess, Costica, Lucretia, Melissa, Sabrina en Quinty bedankt voor jullie inzet. Ik ben heel blij met jullie!

Maar 2013 is niet alleen maar slecht geweest. Ik ben een hele trotse tante geworden van mijn kleine nichtje Jazzlyn Jolie ter Haak!!

Voor 2014 heb ik weer veel mooie nieuwe plannen. Ik wil graag weer uitkomen in de wedstrijdsport en weer vol verder gaan met het opleiden van mijn paarden, mijzelf en mijn leerlingen met hun paarden. En natuurlijk het verder ontwikkelen van onze mooie stal Silverdale Stables in Landsmeer. Er zijn tevens nog enkele plekken vrij om paarden bij mij in training te zetten en om met je eigen paard te komen lessen. Mocht je intresse hebben vul dan het contactformulier in of stuur een email naar info@silverdalestables.com of bel 0653143806.



Volg Richelle

Follow Richelle on Facebook Follow Richelle on Twitter Follow Richelle on Twitter

Nieuwsbrief

Vul uw contact informatie hieronder in om u aan te melden op de nieuwsbrief.



Nieuwe videos

Er zijn op dit moment geen nieuwe videos

Aankomende evenementen


Bekijk Richelle's agenda voor een volledig overzicht van de aankomende evenementen...