Sponsors

Een aantal bedrijven sponsort Richelle te Haak Dressage BV. 
 
Richelle: 'Ik heb een aantal hele fijne sponsoren waarmee ik een goede samenwerking mee heb. Over ieder bedrijf of organisatie is via onderstaande links informatie te vinden.
 


Ter Haak Group

thumb

De Ter Haak Group wil de logistieke keten van en naar Amsterdam stimuleren en waar mogelijk regisseren middels haar vijf dochtermaatschappijen. Alle bedrijven richten zich op havengerelateerde logistieke activiteiten. De Ter Haak Group is centraal gelegen, met zeehaven, waterwegen, spoorlijnen en de luchthaven Schiphol binnen handbereik. Samen met de eigen zee-, lichter- en coasterkades, is dat een garantie voor snelle en efficiënte afhandeling van vracht.

Moderne terminalfaciliteiten in Amsterdam, IJmuiden en Almere. Transportmogelijkheden per trein, met eigen vrachtwagens of barges naar allerlei bestemmingen in Europa. Voor de Ter Haak Group het gereedschap voor het bieden van intermodale en multimodale oplossingen voor rederijen, verladers en ontvangers. Deze oplossingen zorgen voor optimalisatie van de logistieke keten. Onderdeel van de keten is ook de behandeling en opslag van lading in eigen distributiecentra en op strategische lokaties elders in Europa. 
 De Ter Haak Group is een familiebedrijf met bijna een eeuw ervaring in de Amsterdamse haven. Dat betekent dat er naast zakelijke betrokkenheid ook emotionele betrokkenheid is, die in onze visie een meerwaarde vormt voor de klant.
 


www.terhaakgroup.com
 

Volg Richelle

Follow Richelle on Facebook Follow Richelle on Twitter Follow Richelle on Twitter Follow Richelle on Twitter

Nieuwsbrief

Vul uw contact informatie hieronder in om u aan te melden op de nieuwsbrief.Nieuwe videos

Er zijn op dit moment geen nieuwe videos

Aankomende evenementen


Bekijk Richelle's agenda voor een volledig overzicht van de aankomende evenementen...