Sponsors

Een aantal bedrijven sponsort Richelle te Haak Dressage BV. 
 
Richelle: 'Ik heb een aantal hele fijne sponsoren waarmee ik een goede samenwerking mee heb. Over ieder bedrijf of organisatie is via onderstaande links informatie te vinden.
 


USA Terminals

thumb

United Stevedores Amsterdam (USA) opereert op haar zeer moderne terminal in de haven van Amsterdam. Op de terminal worden containers, roro, stukgoed, en projectladingen overgeslagen op een zeer snelle en efficiënte wijze.

De diepzee terminal van USA bieden zowel opslag en transport aan via het spoor, de weg en binnenvaart. USA heeft “in-house railway transfer stations” die aangesloten zijn op het Europese trein-netwerk.

Documentatie en douane afhandeling zijn standaard procedures binnen de USA organisatie. Tevens is er een geïntegreerd full-service empty container depot op de terminal. Hier kan men inspectie, repair, cleaning, gasmetingen voor u verrichten en worden containers op verzoek gestuffed en gestripped.

De USA terminal biedt alles aan wat je van een top terminal operator kan verwachten, een combinatie van snelheid, flexibiliteit en betrouwbaarheid zijn de redenen waarom USA al decennia lang zeer succesvol is in de Amsterdamse haven!

United Stevedores Amsterdam VOF is een 100% dochteronderneming van de Ter Haak Group


http://www.usamsterdam.com/nl/
 

Volg Richelle

Follow Richelle on Facebook Follow Richelle on Twitter Follow Richelle on Twitter Follow Richelle on Twitter

Nieuwsbrief

Vul uw contact informatie hieronder in om u aan te melden op de nieuwsbrief.Nieuwe videos

Er zijn op dit moment geen nieuwe videos

Aankomende evenementen


Bekijk Richelle's agenda voor een volledig overzicht van de aankomende evenementen...